Onze chef heeft de nodige opleiding genoten m.b.t. de allergenenwetgeving, indien u vragen heeft hieromtrent staat hij u graag te woord. Tevens is hij steeds in de mogelijkheid een volwaardig vegetarisch alternatief aan te bieden voor onze menu’s.
- All
- Dinner
- Lunch
- Lunchkaart
3 gangenmenu € 49,00 pp
- In zout gebakken knolselder – consommé van wilde paddenstoelen, pastrami van everzwijn
- Kabeljauw – mousseline van zwarte look, verkoolde zoete ui, spitskool
- tompoes van passievrucht – ugli praline, chocolade ganache, koffie of Assortiment van fijne kazen door kaasaffineur Van Tricht (kaas i.p.v. dessert suppl.: € 9,00 – kaas en desssert suppl.: € 11,00)
4 gangenmenu € 63,00 pp
- In zout gebakken knolselder – consommé van wilde paddenstoelen, pastrami van everzwijn
- Gebakken Bretoense coquilles – kanstanjecremeux, krokante aardpeer
- Kabeljauw – mousseline van zwarte look, verkoolde zoete ui, spitskool of Gebakken wilde eend – zoete aardappel gratin, gebraisseerd grond witloof, veenbessen
- Tompoes van passievrucht – ugli praline, chocolade ganache, koffie of Assortiment van fijne kazen door kaasaffineur Van Tricht (kaas i.p.v. dessert suppl.: € 9,00 – kaas en desssert suppl.: € 11,00)