Afhaalmenu’s Feestdagen 2019

Kerstavond – Kerstdag – Oudejaarsavond – Nieuwjaar

APERITIEFHAPJES

Hummus / paprika
oud Brugge / coquille 

Zwartpootkip / popcorn tandoori
rode biet / gele wortel 

Mangalica / mozzarella
gelei koriander / chutney tomaat 

Crème pompoen
olie groene kruiden
gesier / crunch cashew 

VOORGERECHT

Mi-cuit tonijn/ mousse bergamot
sesam / kokos / curry
crèmeux wasabi / daikon
zeewiersalade / wortel
Of
Terrine ganzenlever / ajuin
appelsien / speculaas
notentoast (suppl. € 2,00)
Of
Halve kreeft (800gr) / prei
tomaat / citroengras / koolrabi
bieslook / (suppl. € 11,50)
Of
Kabeljauw / mosterd
boschampignons / sjalot
gekonfijte aardappel / pompoen
vadouvansaus 

 

HOOFDGERECHT

Hertenkalffilet / peer / boerenkool
knolselder / gratin zoete aardappel
crunch spek / pompoen / witloof
Of
Kalfsribeye / zwezerik
akkerzwammen paarse wortel /
chorizokroketjes /pastinaak
spitskool / raap
“fine champagne” saus
Of
Gebakken zeebaars / bulgur
ras-el-hanout / spinazie
sojascheut / broccoli / pijpajuin
Of
Zeetongfilets / bisque / couscous
gebrande sjalot / champignons
tomaat / bimi 

DESSERT

Chocoladebiscuit
ganache citroen-honing / Baileysijs
crèmeux koffie / citroencrème
Of
Moëlleux chocolade / vanilleijs
crumble cacao-sinaas
Of
Assortiment van Franse kazen
(suppl. € 3,50)
Of
Panna cotta mandarijn / speculaas
guimauve / bross
Of
Assortiment van nagerechten
(suppl. € 5,00)
• Panna cotta mandarijn speculaas / bross
• Mousse woudvruchten crumble pistache
• Soesje / banketbakkersroom
• Cake pecannoten / matcha
• Tarte tatin 

KOFFIEHAPJES

Assortiment van 3 hapjes
per persoon:

• Rijstpoffer met witte chocolade en passievrucht
• Chocoladetruffel
• Macaron van pistache

Bestellen

Minstens 5 dagen op voorhand,
op het nummer 09 279 92 25 of
per mail info@lamaryse.be

Afhaalmomenten

 Voor Kerstavond en kerstdag
op 24 december tussen 15 en 17 uur 

Voor Oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
op 31 december tussen 15 en 17 uur 

 

Prijs

• Menu (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert): € 42,00 pp.
• Aperitiefhapjes: € 2,25 per hapje
• Terrine ganzenlever: € 2,00 pp.
• Halve kreeft: supplement € 11,50 pp.
• Assortiment Franse kazen: supplement € 3,50 pp.
• Assortiment nagerechten: supplement € 5,00 pp.
• 3 Koffiehapjes per persoon: € 2,50 pp.
• Brood is inclusief