Afhaalmenu’s Feestdagen 2018

Kerstavond – Kerstdag – Oudejaarsavond – Nieuwjaar

APERITIEFHAPJES

Pappadum / créme courgettes
traag gegaard spek / soja-honing

Panna cotta groene kruiden
crunch hazelnoot / Parmaham

Couscous / feta / garnaaltjes
gekonfijte ajuin

Carpaccio coquille / limoen
paprika / bieslook

VOORGERECHT

Tataki / Belgisch entrecôte
14 dagen gerijpt / krokant Parmezaan
gemarineerde ajuin / mini raap
daikon / gebrande zilverui
Of
Terrine ganzenlever / ajuin / appelsien
speculaas / notentoast (suppl. € 3)
Of
Halve kreeft (800gr) / groene kruiden
spitskool / kurkumma / courgettes
broccoli (suppl. € 12,50)
Of
Gegrilde coquille / couscous tomaat
radijs / sjalot / koriander
bimi / tandoori / chorizo

HOOFDGERECHT

Hertenkalffilet / crème van kastanje
peterseliewortel / gegrilde appel
pompoen / mini eryngii / aalbes
roodlof / aardappelflan
Of
Kalfsribeye / kastanjechampignon
pastinaak / spruiten / sjalot
amandelkroketjes / witloof
“fine champagne” saus
Of
Zeeduivel / groene kruiden
witlooftortilla / knolselder / zilverui
raapjes / ras-el-hanout
Of
Kabeljauwhaasje / gepekeld
hazelnoot / bloemkool
portobello champignon / krieltjes
spek / tijm / noilly prat

Wijnen van La Maryse op de feesttafel:
• Crémant de Bourgogne Sylvain Bouhélier’
Cuvée Tradition Brut: € 13,50 fles
• Champagne ‘A. Chamberlain’
Brut Nature: € 25,00 fles
• Orvieto Classico – Decugnano
dei Barbi – (Grechetto, Vermentino, Sauvignon en Chardonnay) Umbrië: € 10,60 fles
• Umbria Rosso – Decugnano Dei Barbi – (Sangiovese, cabernet Sauvignon en merlot) Umbrië: € 10,90 fles 

DESSERT

Plattekaas / koekjesdeeg
peer / sorbet / chocolade
Of
Moëlleux chocolade / vanilleijs
cacao-sinaas crumble
Of
Assortiment van Franse kazen
(suppl. € 4,50)
Of
Bavarois advokaat / bisquit
crèmeux chocolade / meringue
Of
Assortiment van nagerechten
(suppl. € 5,00)
• Bavarois advokaat / meringue
• Panna cotta / vanille / mokka
• Soesje / banketbakkersroom
• Brownie / pistache
• Plattekaas taart / chocolade
koekjesdeeg

KOFFIEHAPJES

Assortiment van 3 hapjes
per persoon:

• Rijstpoffer met witte chocolade en passievrucht
• Chocoladetruffel
• Macaron van praliné 

Bestellen

Minstens 5 dagen op voorhand,
op het nummer 09 279 92 25 of
per mail info@lamaryse.be

Afhaalmomenten

Kerstavond: tussen 15u. en 17u.
Kerstdag: tussen 10u. en 11u.
Oudejaarsavond: tussen 15u. en 17u.
Nieuwjaar: tussen 10u. en 11u.

Prijs

• Menu (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert): € 40,00 pp.
• Hoofdgerechten apart te verkrijgen: € 22,00 pp.
• Aperitiefhapjes: € 2,25 per hapje
• Terrine ganzenlever: € 3,00 pp.
• Halve kreeft: supplement € 12,50 pp.
• Assortiment Franse kazen: supplement € 4,50 pp.
• Assortiment nagerechten: supplement € 5,00 pp.
• 3 Koffiehapjes per persoon: € 2,50 pp.
• Brood is inclusief