Afhaalmenu’s Feestdagen 2017
Aperitiefhapjes
Mi-cuit zalm / sesam / rode ajuin / gemarineerde tomaat / limoen
Gerookte paling / crème erwt / gepofte quinoa / Parmezaan
Gergrilde breydelham / cake feta / lavas / zoetzure tomaat
Coppa / komkommer / mozzarella / dillekrokantje
Voorgerecht
Panna cotta garnaal / buikspek / zuurdesembrood / salty finger / chioggia / garam masala / uienringen
of Terrine ganzenlever / ajuin / appelsien / speculaas / notentoast
of Halve kreeft (800gr) / sojascheut / koolrabi / prei / vadouvansaus / gegrilde pompoen (suppl. € 12,50)
of Kabeljauw / gemarineerde bloemkool / radijs / pijpajuin / couscous / curry Madras
Hoofdgerecht
Hertenkalffilet / airelles / witloof / golden / crème knolselder / aalbessensaus / amandelkroketjes / akkerzwammen
of Kalfsfilet pur / zwezerik / savooi / chanterellen / doyenne / gebrande knolselder / spruitjes / truffelkroketjes / roodlof / madeira
of Tarbot / basmatirijst / courgettes / koolrabi / groene kruiden / Parmaham / broccoli / gebrande bloemkool
of Zeetongrolletjes / bisque / spinazie / bimi / tomaat / champignons / gamba / krieltjes / sjalot
Dessert
Mousse gerookte chocolade / notengebak / gelei duindoornbes / popcorn / crèmeux witte chocolade
of Moëlleux chocolade / perencompote / cacao crumble / koekjesdeeg
of Assortiment van Franse kazen (suppl. € 4,50)
of Bavarois woudvruchten / sorbet chocolade / biscuit pistache
of Assortiment van nagerechten (suppl. € 5,00):
– Bavarois advokaat / meringue
– Panna cotta / banaan / gelei van chocolade
– Soesje / banketbakkersroom
– Brownie / pistache
– Rijst / kaneel / bruine suiker
Koffiehapjes
Assortiment van 3 hapjes per persoon:
– Rijstpoffer met witte chocolade en passievrucht
– Chocoladetruffel
– Macaron van praliné