Afhaalmenu’s Feestdagen 2017

Aperitiefhapjes

Mi-cuit zalm / sesam / rode ajuin / gemarineerde tomaat / limoen
Gerookte paling / crème erwt / gepofte quinoa / Parmezaan
Gergrilde breydelham / cake feta / lavas / zoetzure tomaat
Coppa / komkommer / mozzarella / dillekrokantje

Voorgerecht

Panna cotta garnaal / buikspek / zuurdesembrood / salty finger / chioggia / garam masala / uienringen
of Terrine ganzenlever / ajuin / appelsien / speculaas / notentoast
of Halve kreeft (800gr) / sojascheut / koolrabi / prei / vadouvansaus / gegrilde pompoen (suppl.  € 12,50)
of Kabeljauw / gemarineerde bloemkool / radijs / pijpajuin / couscous / curry Madras

Hoofdgerecht

Hertenkalffilet / airelles / witloof / golden / crème knolselder / aalbessensaus / amandelkroketjes / akkerzwammen
of Kalfsfilet pur / zwezerik / savooi / chanterellen / doyenne / gebrande knolselder / spruitjes / truffelkroketjes / roodlof / madeira
of Tarbot / basmatirijst / courgettes / koolrabi / groene kruiden / Parmaham / broccoli / gebrande bloemkool
of Zeetongrolletjes / bisque / spinazie / bimi / tomaat / champignons / gamba / krieltjes / sjalot

Dessert

Mousse gerookte chocolade / notengebak / gelei duindoornbes / popcorn / crèmeux witte chocolade
of Moëlleux chocolade / perencompote / cacao crumble / koekjesdeeg
of Assortiment van Franse kazen (suppl. € 4,50)
of Bavarois woudvruchten / sorbet chocolade / biscuit pistache
of Assortiment van nagerechten  (suppl. € 5,00):
– Bavarois advokaat / meringue
– Panna cotta / banaan / gelei van chocolade
– Soesje / banketbakkersroom
– Brownie / pistache
– Rijst / kaneel / bruine suiker

Koffiehapjes

Assortiment van 3 hapjes per persoon:
– Rijstpoffer met witte chocolade en passievrucht
– Chocoladetruffel
– Macaron van praliné

BESTELLEN

Minstens 5 dagen op voorhand, op het nummer
09 279 92 25 of per mail info@lamaryse.be

Afhaalmomenten

  • Kerstavond: tussen 15.00u en 16.30u.
  • Kerstdag: tussen 09.30u. en 10.00u.
  • Oudejaarsavond: tussen 16.00u. en 17.00u.
  • Nieuwjaar: tussen 09.30u en 10.00u.

Prijs:

  • Menu (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert): € 40,00 pp.
  • Aperitiefhapjes: € 2,25 per hapje
  • Halve kreeft: supplement € 12,50 pp.
  • Assortiment Franse kazen: supplement € 4,50 pp.
  • Assortiment nagerechten: supplement € 5,00 pp.
  • 3 Koffiehapjes per persoon: € 2,50 pp.
  • Brood is inbegrepen

 

Alle gerechten zijn apart verkrijgbaar.
Voor prijzen en meer informatie bel ons op het nummer
09 279 92 25 of mail naar info@lamaryse.be